Sök produkt  
 
 
 
  Senaste nytt  
 

2011-10-17
Nobleshape lanserar ny webbplats med nya funktioner och layout.

2011-10-14
Nobleshape söker nya säljare för att tillgodose marknadens behov.

2011-10-11
Behovet av hjärtstartare ökar markant.

 
 

Erbjudandet
Bolaget har idag ett antal olika produkter och tjänster inom förstahjälpen. Produkterna syftar till att öka trygghetskänslan i samhället genom ökad tillgång till förstahjälpenprodukter.

NobleShape erbjuder företag och organisationer förbättrade förutsättningar att rädda liv när en kund, besökare eller medarbetare drabbas av plötsligt hjärtstopp. Dödsantalet gällande hjärtstopp är fler än i bröstcancer, prostatacancer, trafikolyckor och husbränder sammantaget.

Utanför sjukhusen drabbas årligen 10.000 personer av hjärtstopp i Sverige och endast ett fåtal procent överlever. NobleShape ökar chansen för överlevnad genom att erbjuda företag och organisationer halvautomatiska hjärtstartare, vilket ökar överlevnadschansen upp till 70 procent. Med fler hjärtstartare i samhället skulle fler liv kunna räddas.

NobleShape erbjuder nyckelfärdiga lösningar skapar bättre förutsättning för utövande av lekmannainsats i väntan på ambulans- eller räddningstjänstpersonal. Noble Shape erbjuder möjligheter till hyra av hjärtstartare, vilket gör att kostnaden för en initial investering undviks. Lösningen består av en fast löpande månadskostnad och belastar inte balansräkning. Detta ger fler företag och organisationer möjlighet att öka trygghetskänslan genom att skapa bättre förutsättningar för att rädda liv.

För mer information om våra produkter, se Produkter.